Utrecht

Welkom bij de NSGV in het bisdom Utrecht.

Op dit moment zijn er werkzaamheden om onze computersystemen te voorzien van nieuwe updates. Hierdoor kunnen ook wij niet bij onze documenten en is tevens ons emailadres (post@nsgv-aartsbisdom.nl) tijdelijk niet bereikbaar.

In deze tussentijd kunt u ons secretariaat bereiken via: nsgvutrecht@gmail.com

Omdat in deze periode van het jaar veel aanvragen voor onderscheidingen binnenkomen, wil ik u dringend verzoeken de aanvragen bij voorkeur te sturen aan onze coördinator: eretekenen@live.nl

Mocht u in de afgelopen 10 dagen naar ons gemaild hebben (bijvoorbeeld voor een onderscheidingsaanvraag), dan is het verstandig deze aanvraag nogmaals te doen naar: eretekenen@live.nl

Voor de duidelijk: alle aanvragen aan ons postadres “Amersfoortseweg 10 in Zeist”, zijn en worden gewoon verwerkt.

Wij hopen uiteraard dat e.a. snel is doorgevoerd en het reguliere emailverkeer weer functioneert.

Mocht u echter nog vragen hebben dan kunt u ons op maandag en donderdag tevens telefonisch bereiken via 06 – 499 573 18

Voor ons aanbod van studiedagen en cursussen, zie: Cursussen en opleidingen

Werkt u mee aan de opbouw van ons adressenbestand?

De NSGV heeft ontdekt dat het adressenbestand niet meer up to date is. De NSGV wil haar dienstverlening en service mede via deze website verder uitbreiden en u daarvan in kennis stellen. De NSGV wil gericht benaderen. U vindt rechts in het menu twee formulieren: een voor koren en een voor individuele personen.

Bestel de CD: "Dat zij U kennen"

Bij het afscheid van kardinaal Simonis in 2007 heeft de NSGV aartsbisdom een cd geproduceerd met nieuwe, nog niet eerder uitgebrachte liturgische muziek. De laatste exemplaren kunnen voor een laag bedrag aangeschaft worden. U kunt voorbeelden beluisteren en de cd online bestellen voor € 10,00 (excl. € 2,50 verzendkosten).