DoNek

De afkorting DoNeK staat voor Documentatie Nederlandstalige Kerkmuziek. DoNeK is een zoekmachine voor je computer voor Nederlandstalige liturgische muziek voor alle koorsoorten!
Zoek je een lied voor een bepaald moment in de liturgie, voor een bepaalde zondag, een bepaald thema, onderwerp of bijbeltekst?
In DoNeK heb je talloze zoekmogelijkheden en side-information! Informatie over auteurs, begeleidingen, vindplaatsen, meerstemmige zettingen, verband met het kerkelijk jaar, muzikale vorm, moeilijkheidsgraad etc, etc. De database bevat maar liefst 24.000 titels! Het systeem wordt steeds met nieuwe gegevens uitgebreid en aangepast. Het is een praktisch hulpmiddel voor iedereen die werkzaam is binnen liturgie en kerkmuziek, als professional of als vrijwilliger, in elk christelijk kerk- of kloosterverband.
DoNeK is via de website www.donek.nl toegankelijk voor abonnementhouders.

Is DoNeK ook iets voor jou?

Probeer DoNeK nu drie maanden gratis:

  • Je ontvangt van de werkgroep DoNeK een toegangscode
  • Na drie maanden wordt de toegang automatisch afgesloten, tenzij je de werkgroep laat weten dat je een voortzetting wenst. De voorwaarden hiervan delen wij tijdig mee.

Het abonnementsgeld bedraagt € 28,00 per jaar

Documentatiecentrum
Op het landelijk secretariaat is een uitgebreid documentatiecentrum voor liturgische muziek. Je bent hier van harte welkom. Bel even van te voren om een afspraak te maken: 010 – 281 51 71, of stuur een e-mail aan ondersteuning@donek.nl
Het bezoekadres is: Koningin Emmaplein 3, 3016 AA  ROTTERDAM

Ook in een aantal diocesane afdelingen is een documentatiecentrum te vinden. Kijk hieronder voor adressen

Breda
Den Bosch
Groningen-Leeuwarden
Haarlem-Amsterdam
Rotterdam

  • Hits: 6506