Haarlem-Amsterdam

Welkom op de webpagina’s van de KSSG in het bisdom Haarlem-Amsterdam logoKSSG

  • De Kerkelijke Stichting St. Gregorius in het bisdom Haarlem-Amsterdam (KSSG-HA) is op 3 september 2014 opgericht door de Bisschop van Haarlem-Amsterdam, mgr. J.M. Punt, en stelt zich ten doel om onder verantwoordelijkheid van de diocesane bisschop de studie en de beoefening van de kerkmuziek in het bisdom Haarlem-Amsterdam te bevorderen.
  • Het bestuur van de KSSG-HA vervult de taken die voorheen werden uitgevoerd door het diocesane afdelingsbestuur van de Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging (NSGV) in het bisdom Haarlem-Amsterdam.
  • Het bestuur van de KSSG-HA  fungeert als diocesaan afdelingsbestuur van de NSGV en draagt als zodanig in ons bisdom de verantwoordelijkheid voor de afhandeling van aanvragen voor de eretekenen die door de Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging kunnen worden toegekend aan jubilerende koorleden en kerkmusici.

Postadres: Postbus 389, 1900 AJ CASTRICUM
Kantooradres: Tolweid 21, 1901 RX CASTRICUM
Telefoon: 0251-673060
Eigen website: www.kssg.nl
E-mail: info[at]kssg.nl

Wanneer u op één van de onderwerpen rechts van dit scherm klikt, wordt u geïnformeerd over de activiteiten van de KSSG in het bisdom Haarlem-Amsterdam. Dit bisdom omvat de provincie Noord-Holland en Zuidelijk Flevoland (Almere en Zeewolde). Wanneer u op één van de onderwerpen in de menubalk boven in het scherm klikt, komt u op de pagina's van de NSGV.

Werkt u mee aan de opbouw van ons adressenbestand? Om onze activiteiten bij zoveel mogelijk geïnteresseerden en belanghebbenden bekend te maken is het noodzakelijk dat we beschikken over een up-to-date adressenbestand. U vindt in het menu rechts twee formulieren: een voor koren en een voor individuele personen.

Bent u bestuurslid of vertegenwoordiger, contactpersoon van een koor dan wordt u uitgenodigd het formulier voor koor in te vullen. Bent u dirigent, cantor, organist, pianist, toetsenist, koorzanger, pastor, bestuurslid dan wordt u uitgenodigd het formulier voor persoon in te vullen.

 

  • Hits: 13430