Vacatures

(scroll naar beneden voor de vacatures in alle bisdommen)
VACATURES bisdom Den Bosch


VACATURES bisdom Breda


VACATURES bisdom Groningen-Leeuwarden


VACATURES bisdom Haarlem-Amsterdam


VACATURES bisdom Rotterdam

Gezocht dirigent te Oudewater
Het gemengd koor St. Caecilia van de locatie St. Franciscus van de parochie Pax Christi te Oudewater is per direct op zoek naar een dirigent M/V. Van de dirigent wordt gevraagd om in de wekelijkse repetitie onder begeleiding van een organist met het koor (bestaande uit 11 heren en 15 dames) de liederen in te studeren voor de komende vieringen in genoemde kerk. Op dit moment houdt dat in dat er maandelijks een viering moet worden gezongen. Het repertoire is hoofdzakelijk uit de bundel GvL, daarnaast meerstemmige missen en liederen alsmede gregoriaans.
De voorkeur voor een repetitieavond is woensdag of donderdag om 19.30 uur. De feestdagen worden bij toerbeurt verzorgd met het Middenkoor of Kinderkoor. De aanvangstijden van de diensten op zondag wisselen tussen 09.00 en 11.00 uur.
Salariëring en rechtspositie vanwege de r.-k. kerk zijn van toepassing.
Contactpersoon: de heer A. Klever st.caecilia@gmail.com
Parochie Pax Christi, tel. 0348-203012, e-mail: secr@parochiepaxchristi.nl; website: www.parochiepaxchristi.nl
(Deze advertentie wordt verwijderd van de site van de NSGV op 01.11.2021)

 

VACATURES bisdom Utrecht

Gezocht organist te Harmelen
De Bavokerk te Harmelen is per 01-01-2022 op zoek naar een organist (m/v) voor de begeleiding van het traditioneel gemengde koor. De vieringen zijn eens per maand op zondag om 10.00 uur met vooraf inzingen om 9.30 uur. Hoogtijdagen worden afgewisseld met andere koren van de parochie. De repetities zijn op dinsdagavond van 19.30 - 21.30 uur (eventueel in overleg te wijzigen).
De kerk beschikt over een tweeklaviers Maarschalkerweerd-orgel met 21 registers uit 1859.
Salariëring en rechtspositie zijn van toepassing. Sollicitanten kunnen zich aanmelden tot 30 oktober 2021.
Nadere bijzonderheden: helaas wordt het orgel niet meer gebruikt bij het begeleiden van het koor, omdat het koor beneden zingt met een elektronisch orgel. Het Maarschalkerweerd-orgel kan wel bespeeld worden voor en na de viering en eventueel bij het openings- en slotlied.
Contactpersoon is Bertie van Sevenbergen, s7bergen@planet.nl
Adresgegevens van de kerk: Bavokerk, Ambachtsheerelaan 2, 3481GL Harmelen, tel. 0348-441320, email: bavohof@3eenheidparochie.nl; website: http://www.3eenheidparochie.nl 
(Deze advertentie wordt verwijderd van de site van de NSGV op 01.11.2021)

 

Kerkmusicus biedt zich aan

 

 

 

  • Hits: 29175